Via deze weg willen wij u graag informeren over een wijziging bij HostEasy. HostEasy is vanaf heden overgenomen door Infra Blocks.

Infra Blocks ?

Infra Blocks is net als HostEasy een hosting provider/internet service provider en levert Infastructure, Managed Hosting en Consultancy diensten.

Waarom een overname?

De hostingmarkt is een competitieve markt. Door een groot aanbod van providers is het verwerven van marktaandeel en realisatie van autonome groei lastig. Om het klantenbestand en de naamsbekendheid te vergroten was Infra Blocks B.V. op zoek naar hostingpartijen om over te nemen. Tegelijkertijd verkeerde HostEasy in een situatie waarbij de eigenaren hun focus wilden verleggen op webontwikkeling en reclame werkzaamheden. Zonder overname zouden zij niet langer een hoge kwaliteitsstandaard kunnen hanteren. Zodoende is de overname voor beide partijen zeer wenselijk geweest en is het ook ten gunste van u, de klant.

Wat gaat er veranderen?

– Nieuwe website met klantenpaneel
Vanaf heden heeft HostEasy een nieuwe website. Niet alleen is het een nieuwe, frisse look maar is er ook een klantenpaneel toegevoegd. U kunt vanaf nu uw afgenomen producten/diensten via ons nieuwe klantenpaneel inzien, maar ook wijzigen.Tevens kunt u nieuwe producten of diensten afnemen. Probeer het zelf via: https://mijn.hosteasy.nl

Hoewel uw gebruikersnaam onveranderd is, is het met oog op de veiligheid van belang een nieuw wachtwoord aan te vragen. U kunt dit te doen door te klikken op de link “Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen” via het bovenstaande adres.

– Bereikbaarheid
Voor administratieve of technische vragen, verzoeken wij u om een ticket aan te maken via het klantenpaneel. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen een uur, contact met u opnemen.

Hoewel we kantooruren hebben, zijn we voor het melden van storingen dag en nacht bereikbaar. Ons nieuwe nummer is 072-7202255

– Onze gegevens
HostEasy heeft sinds de overname een nieuw adres, namelijk het volgende adres:

HostEasy
Herculesstraat 9
1812PD Alkmaar

De oude bankrekening van HostEasy blijft in het bezit van de oorspronkelijke eigenaren, u betaalt voortaan uw HostEasy facturen op rekeningnummer 575287373 (IBAN: NL06ABNA0575287373) ten name van Infra Blocks B.V. te Alkmaar. Wel raden wij u nog steeds aan te betalen via iDEAL, MisterCash of Paypal via onze website. Excuses voor eventueel ongemak.

Facturen die u voor 1-2-2014 heeft ontvangen van HostEasy kunt u overmaken op het oude rekeningnummer dat u kunt terugvinden op de toegestuurde factuur.

Wat verandert er niet?

Alle diensten van HostEasy zoals die momenteel bestaan blijven behouden, met dezelfde tarieven en dezelfde voorwaarden. Voor u als klant verandert er daarom eigenlijk helemaal niets. Er zijn geen plannen om het productaanbod van HostEasy te wijzigen. Ook de handelsnaam zal behouden blijven.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u nog een aantal vragen heeft, als u ze stuurt aan info@hosteasy.nl beantwoorden wij ze graag!