Sity Hosting

Via deze weg willen we u graag informeren over de ontwikkelingen binnen Sity Hosting.

Met ingang van 1-1-2017 zullen alle diensten van Sity Hosting worden overgenomen door Infra Blocks B.V.

Middels deze brief informeren we u graag over wat er als gevolg van deze overname de komende tijd gaat veranderen.

Wie is Infra Blocks B.V. ?

Infra Blocks B.V. is net als Sity Hosting een hosting provider/internet service provider en levert Infastructure, Managed Hosting en Consultancy diensten.

Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening tegen een betaalbare prijs.

Wij zijn erg service gericht en zullen altijd proberen uw vragen te beantwoorden en te assisteren waar nodig, ook al valt dat buiten onze dienstverlening.

Waarom een overname?

De hostingmarkt is een competitieve markt. Door een groot aanbod van providers is het verwerven van marktaandeel en realisatie van autonome groei lastig.

Om het klantenbestand en de naamsbekendheid te vergroten was Infra Blocks B.V. op zoek naar hostingpartijen om over te nemen.

Tegelijkertijd verkeerde Sity Hosting in een situatie waarbij de eigenaar zijn focus wilt verleggen op andere werkzaamheden.

Zonder deze overname zou de huidige eigenaar niet langer een hoge kwaliteitsstandaard kunnen garanderen. Zodoende is de overname voor beide partijen zeer wenselijk geweest en is het ook ten gunste van u, de klant.

Wat gaat er veranderen?

• Nieuw klantenpaneel
Binnenkort zullen wij een nieuw klantenpaneel introduceren. Wij houden u hiervan per email op de hoogte.

• Bereikbaarheid
Voor administratieve of technische vragen, verzoeken wij u om een ticket aan te maken door een email te sturen naar support@sity.nl of administration@sity.nl.

Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur, contact met u opnemen.

• Onze gegevens
Sity Hosting heeft met ingang van de overname een nieuw adres, namelijk het volgende adres:

Sity Hosting
Herculesstraat 9
1812PD Alkmaar

De oude bankrekening van Sity Hosting blijft in het bezit van de oorspronkelijke eigenaar, u betaalt voortaan uw Sity Hosting facturen op rekeningnummer 575287373 (IBAN: NL06ABNA0575287373) ten name van Infra Blocks B.V. te Alkmaar. Wel raden wij u nog steeds aan te betalen via iDEAL of Paypal via onze website.

Facturen die u voor 1-1-2017 heeft ontvangen van Sity Hosting kunt u overmaken op het oude rekeningnummer dat u kunt terugvinden op de toegestuurde factuur.

• Migratie
Binnenkort zullen de shared en reseller hosting servers van Sity Hosting gemigreerd worden naar een moderne hosting omgeving. Van deze migratie zult u waarschijnlijk niets merken. Uw inloggegevens blijven ongewijzigd en ook uw site(s) blijft operationeel. Over deze migratie zullen wij u binnenkort informeren.

Wat verandert er niet?

Alle diensten van Sity Hosting zoals die momenteel bestaan blijven behouden, met dezelfde tarieven en dezelfde voorwaarden.

Voor u als klant verandert er daarom eigenlijk helemaal niets. Er zijn geen plannen om het productaanbod van Sity Hosting te wijzigen.

U kunt van ons een hoogwaardige en kwalitatief goede dienstverlening verwachten.